MENÜ

Szállítási információk

A Webshopban leadott megrendelések teljesítése érdekében a GLS futárszolgálat vagy a Magyar Posta szolgáltatásait vesszük igénybe.

Magyarország területén a kiszállítási díjak az alábbi bruttó árakon alakulnak:

– Utánvétes csomag esetén a szállítás: Ingyenes
– Postapont-ra való szállítás: Ingyenes
– Átutalás fizetésnél a szállítás: Ingyenes, valamint 500 Ft kedvezmény jár.

A szállítási feltételek és díjak akciók keretein belül eltérhetnek.

Fizetési lehetőségek
– Készpénzben, átvételkor. (utánvétel)
– Bankkártya segítségével. (előre utalás)

Megrendelés leadása, feldolgozása és teljesítése:

Felhívjuk figyelmed, hogy e-mailben, telefonon vagy bármilyen egyéb módon érvényes rendelés nem adható le és személyes áruátvételre sincsen lehetőség. A Honlap felületén megjelenő termékek megrendelése csak is kizárólag online, a webáruházi rendszeren keresztül történhet meg.

A megrendelések kiszállítása érdekében a GLS futárszolgálat, illetve a Magyar Posta szolgáltatásait vesszük igénybe.

A leadott megrendelések feldolgozása minden munkanap 18:00-ig történik meg. Neked természetesen bármilyen időpontban lehetőséged van megrendelésed leadására, de csak a 18:00 előtt beérkező megrendeléseket áll módunkban úgy feldolgozni, hogy azokat a következő munkanapon biztosan át is tudjuk adni a futárszolgálat részére.

Megrendelésed leadásával, egy automatikusan generált visszaigazoló e-mail üzenetet küldünk ki az általad megadott e-mail címre. E visszaigazoló e-mail tartalmazza a megrendeléseddel kapcsolatos legfontosabb információkat (személyes adataid és a megrendelésed specifikációi). Felhívjuk figyelmed, hogy köteles vagy ellenőrizni a visszaigazoló e-mailben szereplő információk helyességét és ha eltérést tapasztalsz az általad megadott adataidtól akkor azt a lehető legrövidebb időn belül jelezned kell az elérhetőségeink valamelyikén a nem kívánt rendelések-, valamint a hibás rendelések teljesítésének elkerülése érdekében.

A megrendelések általános teljesítési határideje a visszaigazoló e-mail kiküldésétől számított 1-6 munkanap. A GLS futárszolgálat elkötelezett annak érdekében, hogy a megbízható csomagszállítást rövid határidőn belül teljesítse, így a megrendelt termék(ek) akár a futárszolgálatnak történő átadást követő napon vagy az arra rákövetkezendő napon kézbesítésre kerülhet(nek), tehát a megrendelések teljesítése 2-4 munkanapon belül bekövetkezhet.

A futárszolgálat hétfőtől-péntekig, normál munkaidőben kézbesíti a megrendeléseket. A megadott szállítási idő túllépése miatt a kártérítési felelősségünket kifejezetten kizárjuk. Ha a szállítás határideje rajtunk álló okok miatt esetlegesen tolódik, akkor minden esetben elektronikus úton értesítünk, hogy várhatóan mikor tudjuk teljesíteni megrendelésedet. A csomagküldő szolgáltató által okozott esetleges késésekért felelősséget nem tudunk vállalni.

Amikor a megrendelt áru átadásra kerül a futárszolgálat részére kézbesítés céljából, akkor értesítést küldünk neked e-mailben. Ezután a kiszállítás napján várhatóan felkeres a futarszolgalat és a futár megadja a csomagod várható 1-3 órás kézbesítési időintervallumát.

Megjegyzés: A házhoz szállítás díja a földszintig történő házhoz szállítást foglalja magában. A szállítási díjak kiszámítása és kiszámlázása minden esetben a vásárlás napján hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint meghatározott és Honlapon feltüntetett árak, esetleges díjkedvezmények figyelembe vételével történik.

Előfordulhat, hogy a Honlapon időszakosan szállítási díjkedvezmények és akciók kerülnek meghirdetésre. Ezekről az akciókról bővebben a Webshop fő oldalán és/vagy a megrendelések alkalmával, valamint Hírleveleinken keresztül tájékozódhatsz. Az adott díjkedvezményeket általában a promóciós kód (Kuponkód) segítségével érvényesítheted.

Megtisztelő, hogy megrendeléseddel a LookZ Webshopba fekteted bizalmadat!